Mesoterapi

FORNYET GLØD OG VITALITET

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Behandlingen stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Derudover giver behandlingen huden fylde, elasticitet og fasthed samt giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud kan få sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere, glattere, sundere og fastere hud på den naturlige måde. Denne behandling giver et sikkert resultat, hvor din naturlige karakter bevares. Udover at give din hud fugt og slapt væv mere fylde, kan Mesoterapi også reducere fine linjer og ar, samtidig med at den genopbygger din hud.

Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden en lang række vitaminer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers, botox og kirurgi.

Før og efter behandling

Før og efter behandling

Video om mesoterapi

KONTAKT OS

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.