Påvirker hårtab også dig?

Tak for din interesse i Alfa Omega Klinikken, hvor vi tager hånd om selv de sværeste udfordringer… Mange ser udtynding af håret som et naturligt aldringsfænomen, vigende tindinger og bare pletter – men det behøver det ikke være.

Rigtig mange bibeholder faktisk deres hårpragt også når de bliver ældre, hvorimod stress, hormonelle udsving og mange andre faktorer kan påvirke dit hår – men det er noget vi kan gøre noget ved hos Alfa Omega Klinikken.

Sundt hår betyder meget for selvtilliden og med Alfa Omega Signatur™ Hår opnår håret i langt de fleste tilfælde fylde og glans igen.

Signatur™ Hår er et specialudviklet behandlingsforløb mod hårtab, der stimulerer hovedbunden og hårrødderne til bedre vækst.

Vi starter altid med en vurdering af, om vi mener det er muligt at styrke dit hår, og om du vil opnå bedst resultater med vores RepHair™ eller PRP behandlinger mod hårtab – eller eventuelt en kombination mellem disse.

Her en række eksempler hvor håret har fået ny styrke – og patienterne ny selvtillid

Efter en forundersøgelse blev der her igangsat et RepHair™ forløb, hvor hovedbund og hårrødderne blev styrket. En væsentlig forbedring af håret blev set.

Antal behandlinger: 6 Suisselle Cellbooster Hår

Der er 3 måneder imellem billederne.

Vil du også gerne have en grundig gennemgang af dit hår og dine muligheder?
– så book din tid nu eller ring til os på: 32 203 203