Deep Slim – body sculpting uden bivirkninger

Når vi vælger at tilbyde behandlinger med Deep Slim, som som de første i Danmark, er det fordi den revolutionerende teknologi virkelig kan noget helt banebrydende.

Indtil nu har man været afhængig af, at uønskede fedtdepoter skulle enten fryses eller smeltes/varmes væk, med risiko for at ødelægge væv, genskabe fedtdepoter uhensigtsmæssige steder og dermed skabe helt andre problemer.

Hvordan virker Deep Slim®

Med Deep Slim® skrumpes fedtdepoterne med ultralyd. Fedtcellerne stimuleres til selv at reducere mængden af depoter og huden strammes samtidig op, da behandlingen stimulerer kollagendannelsen. Det er altså en meget effektiv og målrettet behandling, som oven i købet er smertefri, ikke tager lang tid og som har synlige resultater allerede efter første behandling. 

Huden behandles udenpå med ultralyd. Huden skades ikke og behandlingen er uden sideeffekter, som buler og rødmende, øm hud. Du kan derfor let vælge en behandling inden du skal på arbejde eller i en pause.  

Behandlingen arbejder med både fedtvæv og bindevæv for at optimere formgivningen af kroppen. Fordi Deep Slim teknologien leverer ultralyd i en jævn pulseren, bevares kontrollen over behandlingsområdet. Der er ingen ændring i temperaturen under behandlingen som ved andre kendte metoder, hvilket er endnu en årsag til, at behandlingen er helt uden sideeffekter for hud og resultat. 

Med Deep Slim arbejder vi på et bredere behandlingsområde og med bedre resultat grundet den multifokale ultralydsteknologi.  

5 fordele ved behandling med Deep Slim® 

Deep Slim® er en helt unik ultralydsteknologi med en terapeutisk effekt til at forbedre mange æstetiske udfordringer: genvejen til perfektion.  

 • Reducerer genstridige fedtdepoter 
 • Hurtigt resultat 
 • Forbedrer cellulite / appelsinhud 
 • Modellerer kropsformen og strammer huden op samtidig 
 • Smertefri 

Fremtidens ikke-kirurgiske teknologi til body sculpting, er nænsom stimulering af fedtcellerne, fjernelse af genstridige fedtdepoter og opstramning af huden. På samme tid.  

Sådan foregår Deep Slim® 

Deep Slim® kræver ikke forudgående forberedelse: 

 1. Behandlingsområdet renses 
 1. Ultralydsgel påføres huden 
 1. Deep Slim-håndtaget føres hen over huden i foruddefinerede mønstre 
 1. Gelen fjernes og en fugtighedscreme påføres 
 1. Ingen restitution nødvendig – du kan gå direkte tilbage til dit arbejde efter behandlingen 

Selve behandlingen afhænger af ​​problemområdernes tilstand og varer i gennemsnit 20 minutter. Det anbefales at få 2 – 3 behandlinger med ca. 2 ugers mellemrum. 

De første resultater er ofte synlige efter de første behandlinger. Cellulite, appelsinhud og ekstra omfangsrige fedtdepoter forbedres generelt inden for de første 3-4 behandlinger. 

Hvor længe resultaterne efter en Deep Slim® behandling holder og om det er nødvendigt at gentage behandlingen, afhænger ofte af klienten selv. Korrekt ernæring, motion og fysisk aktivitet vil hjælpe med at bevare resultatet længere. 

5 gode grunde til at vælge Deep Slim® 

Stort set alle områder kan behandles. Resultat: smukkere kropsform, øget velvære og færre genstridige fedtdepoter. 

 1. Væk med fedtdepoter på mave, baller og lår, ryg, arme og knæ  
 1. Cellulite reduceres og huden bliver mere jævn i strukturen 
 1. Med ultralydsenergi styrkes huden og smidigheden genskabes 
 1. Huden påvirkes kun nænsomt under behandligen 
 1. Behandlingen er naturligvis både for mænd og kvinder 

Deep Slim indgår i vores behandlingsforløb Signaturbehandling Krop, hvor du med fordel kan få behandlet mere end en enkelt del af kroppen på samme tid. 

Under vores generelle behandlinger finder du naturligvis også Deep Slim, som enkelt behandling, da 95% af de behandlede allerede efter første behandling vil se synlige resultater. 

Er body sculpting for alle? 

Som med enhver æstetisk behandling har Deep Slim® sine egne kontraindikationer. Og selvom dette er en af de sikreste teknologier, bør behandlingen ikke bruges: 

 • af gravide og ammende kvinder 
 • af pacemakerbrugere 
 • i tilfælde af kræft og knuder 
 • af personer, der bruger insulinpumper, og bærere af metalimplantater 
 • af personer, der lider af alvorlige hudsygdomme 

På grund af dens høje effektivitet, fraværet af bivirkninger og den relativt lange bevarelse af de opnåede resultater, er Deep Slim® blevet meget populær blandt vores klienter. Behandlingen kan også med succes kombineres med andre kosmetiske teknikker, hvilket blot øger effekten yderligere. 

Du kan læse mere om Deep Slim behandlingen under både Signaturbehandlinger og under Behandlinger Krop/Deep Slim. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller hvis du er i tvivl om Deep Slim er den rette behandling for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.  

DEL DETTE INDLÆG: