Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hudanalyse udvidet VISIA – diagnosticering for målrettet behandling (60 minutter)

Visia® 3D hudanalyse er en ny teknologi, som tillader os at se det, vi ikke kan se med det blotte øje. Med dette system kan vi kortlægge, hvilke behandlinger og produkter der passer til din hud og på denne måde skræddersy et optimalt behandlingsprogram til dig.

Visia® 3D kan identificere betændelsestilstande, rynker, solpletter, hyperpigmentering og bakteriel ophobning og giver et komplet billede af hudens helbredstilstand både på hudoverfladen og i de dybere hudlag. Samtidig giver metoden os et indblik i effekten af den behandling, du følger, så intet er overladt til tilfældighederne.

Når vi har gennemført 3D-scanningen af dit ansigt med Visia®, har vi et solidt udgangspunkt for at prioritere og fokusere vores indsats. Visia®-systemet leverer en grundig rapport, som inkluderer multispektrale billeder, klassifikation af din hudtilstand i forhold til alder og identifikation af særlige behov.

Normalpris

499