Hudanalyse udvidet VISIA – diagnosticering for målrettet behandling

Hudanalyse VISIA

Visia® 3D hudanalyse er en ny teknologi, som tillader os at se dét, vi ikke kan se med det blotte øje. Med dette system kan vi kortlægge, hvilke behandlinger og produkter, der passer til din hud. På den måde kan vi skræddersy et optimalt behandlingsprogram til dig. <br><br>

Visia® 3D kan identificere betændelsestilstande, rynker, solpletter, hyperpigmentering og bakteriel ophobning. Det giver et komplet billede af hudens nuværende helbredstilstand.

Hvordan foregår en Visia® 3D hudanalyse 

Med et computerkamera scanner vi overfladen af dit ansigt fra alle sider. Når alle vinkler er scannet, måles din hud op mod verdens største hud-funktionsdatabase. Her klassificeres din hud i forhold til bl.a. UV-pletter, følsomme områder, pigmentering, rynkedybde, alderstegn og tegn på for eksempel rosacea. 

Den dybdegående analyse hjælper os til at bestemme hvilke produkter og hvilken behandling, der er optimal for din huds reelle alder og den tilstand den er i lige nu. Samtidig viser metoden effekten af den behandling, du følger, så intet er overladt til tilfældighederne. 

Med alderssimuleringsfunktionen vises hvordan din huds rynker og pletter vil se ud længere frem i tiden. 

Hvordan bruges analysen 

Når vi har gennemført 3D-scanningen af dit ansigt med Visia®, har vi et solidt udgangspunkt for at prioritere og fokusere vores indsats. Visia®-systemet leverer en grundig rapport med multispektrale billeder, klassifikation af din hudtilstand i forhold til alder og identifikation af særlige behov. 

Vi er en af de få klinikker i Danmark, som starter et behandlingsforløb med brug af Visia®-systemet. Det gør vi, for at sikre os et dybdegående grundlag for den behandling du vil få mest ud af. 

Den grundige analyse via scanningsbilleder viser en her og nu tilstand – og en simulering af, hvordan din hud vil være om nogle år, hvis du fortsætter som hidtil. Derfor vil vi også tale om livsstil og hudplejerutine med dig, så du er sikret en optimal behandling, der holder længere. 

 

DEL DETTE INDLÆG: