Zo Skin Health hudpleje

Zo skin health hudpleje

ZO® Skin Health er formuleret ved hjælp af naturlige ingredienser, såsom aloe vera, grøn te-ekstrakt og vitamin E. Disse ingredienser er kendt for deres evne til at fremme celleregenerering, reducere inflammation og forbedre hudens sundhed. 

Serien tilbyder en bred vifte af produkter til mænd og kvinder, herunder plejeprodukter, ansigtsmasker, kropsscrubs og fugtighedscreme. 

Hvem står bag serien 

I ønsket om at opnå en både smuk og sund hud, lancerede Dr. Zein Obagi denne innovative og effektive serie af medicinsk hudpleje, i 2011. Serien består af en række effektive produkter med medicinske koncentrationer af aktive ingredienser, som ved banebrydende forskning giver de mest optimale resultater for din hud, uden skader i huden.  

Dr. Zein Obagi 

Den verdenskendte dermatologist er grundlægger af ZO® Skin Health. Han har i mere end 35 år været pionær indenfor avancerede hudpleje løsninger baseret på hans filosofi omkring at opnå sund hud i stedet for kun at behandle sygdom og skader. Med sin visionære tilgang har han opnået international anerkendelse, som ledende autoritet indenfor hudpleje og anti-aging behandling. Hans kemiske peelinger ligger øverst blandt verdens bedst kendte produkter og hans kendskab til pleje af mørk hud, har gjort det muligt at løse selv de vanskeligste udfordringer fra hele verden.  

Da vi tilstræber kun at arbejde med det bedste indenfor hudpleje og finder stor inspiration i de betydelige resultater Dr. Obagi har skabt med ZO® Skin Health, har vi taget serien til os både i klinikken og til hjemmepleje. 

ZO® Skin Health mission 

Hudplejeserien er baseret på, at den eneste måde at opnå sund hud, er ved brug af videnskab. ZO® Skin Health sætter konstant barren højere for, hvor gode resultater der kan skabes med hudpleje af medicinsk kvalitet. Ved at kombinere en innovativ tilgang med kraftfulde teknologier og produktviden, kan ZO® Skin Health tilbyde en meget bred vifte af løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle. Det gælder alle hudtyper, aldre, etniciteter, særlige udfordringer eller hudsygdomme. Serien til både klinik og hjemmebrug dækker nu alt fra SPF produkter og pigmentbeskyttelse til anti-aging produkter.   

Zo Skin Health hudpleje

‘One Size does not fit all’ 

Ikke to hudtyper opfører sig ens. Derfor skal de heller ikke modtage samme hudplejerutine eller behandling. ZO® Skin Health har udviklet en bred serie avancerede hudplejeprodukter, som er virkelig effektive til at skabe og bevare sund hud.   

Hudtyper, som vil have gavn af Zo skin health hudpleje er for eksempel hud med tendens til akne, hyperpigmentering, rødme og rosacea.  

Visse specifikke hudproblemer kan skyldes miljømæssige eller arvelige faktorer. Blandt de mange forskellige typer udfordringer og problemer med huden kan for eksempel være:  

Fedtet hud

Skyldes en overproduktion af fedt i huden, som kan skabe rødme og urenheder. Olieproduktion i huden er helt naturlig og nødvendig, men kan ind imellem komme ud af balance og skabe udfordringer især i T-zonen. 

Tør hud

Mangel på både fedtstof og fugt, giver en hud med tendens til ubalance i hudens fugt barrierefunktion, som kan skabe flagende hud, irritationer og rødme. Den mangler ofte essentiel hydrering.  

Sensitiv hud

Ofte er sensitiv hud arveligt betinget ligesom der kan være tale om hudsygdomme som rosacea eller acne. Huden er sart og intolerant overfor især varme/kulde påvirkninger.  

Produkterne 

ZO® Skin Healths resultatskabende produkter og behandlinger giver de bedste resultater, vi endnu har mødt. Produkterne optimerer hudens tilstand gennem avanceret hudplejeteknologi, unikke leveringssystemer ned i hudlagene og komplekse, eksklusive formularer. 

Der er ganske nøje beskrevne protokoller for brugen af produkterne i klinikken, da den grundlæggende overbevisning er, at hudpleje skal bygge på videnskab, ikke på trends. Du vil derfor altid møde den samme behandlingsrutine og samme produktserie hos os.  

ZO® Skin Health tilbyder skånsom rens og effektive serum til daglig hudpleje, ligesom solbeskyttelse til huden hele året vil være en del af en basis plejeserie. 

Produkter vi anbefaler:

Daily Sheer Broad Spectrum SPF 50 Den ikke- fedtende, hurtigtørrende solcreme har et mat finish og indeholder bredspektret beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Fordi den er vand- og svedfast egner den sig perfekt til et aktivt udeliv sommer og vinter. Den indeholder hydrerende egenskaber med masser af vigtig fugt til huden. 

Smart Tone Broad-Spectrum SPF 50 En let tonet, hurtigttørrende og ikke-fedtende solcreme, som tilpasser sig din hudtone. Den giver fugt til huden imens den beskytter mod UVA, UVB, HEV og IR-A.  

Oil Control Pads Det optimale renseprodukt til blandt andet hud med tendens til acne. Med Oil Control Pads får du kontrol over fedtet hud, hudens overflade udglattes og irritationer mindskes.  

Complexion Renewal Pads Innovative vatrondeller, som ved brug sammen med for eksempel Exfoliating Polish eller Dual Action Scrub minimerer olieproduktion og renser tilstoppede porer for snavs.  

Daily Power Defense En fantastisk dagcreme/serum, fyldt med anti-oxidanter. Den mindsker synligt fine linjer og rynker imens den gør din hud sundere. Din hud bliver strammere og naturlig aldring ses mindre tydeligt. 

Ønsker du at starte op med brug af Zo Skin Health produkter, så anbefaler vi at du starter med Daily Skincare Program – et starter-kit med alt du behøver til optimal hudpleje: 

  • Exfoliating Cleanser – 60ml 
  • Exfoliating Polish – 16,2g 
  • Complexion Renewal Pads – 30 Pads 
  • Daily Power Defense – 30ml

Du finder alle ZO® Skin Health produkterne i vores webshop. Vi anbefaler dog en ZO Peeling på klinikken ind imellem for at øge effekten af hjemmeplejen. 

Hvor kan jeg købe Zo Skin Health produkter 

Fordi ZO® Skin Health også er medicinsk hudpleje til hjemmebrug, er faglig vejledning nødvendig og vigtig. Vi tilbyder derfor en GRATIS hudanalyse på Alfa Omega Klinikken, hvor vi kan vejlede dig om hvilke produkter, der vil passe til netop din hud. Book tid til hudanalyse her 

DEL DETTE INDLÆG: