Signaturbehandlingen har forbedret min hud og givet mig et friskere udtryk

Alder er blot et tal, men huden fortæller hvordan vi har det og at en sundere hud, giver et yngre udseende – Se vores case med Paprika og hør om hendes behandlingsforløb.

Før
Efter

Mød Paprika. Hun har været kunde hos Alfa Omega Klinikken i 2 år, og har fået forvandlet sin hud i en positiv retning.

Hej, mit navn er Paprika Steen. Jeg har gået i Alfa Omega Klinikken i 2 år nu, hvor jeg har fået og nydt rigtig godt af min helt egen unikke skræddersyede Signaturbehandling. Jeg er super glad og tilfreds med at gå hos Mitte i klinikken, da jeg i mange år har lidt af acne-ar og grove porer og det er ved at forsvinde helt.

Jeg er enormt glad når jeg kigger mig selv i spejlet. For mig handlede det ikke om, at se yngre ud, men blot at få taget de trætte år væk og derved få mig til at fremstå friskere at se på.

Så hvis man selv eller ens hud ser lidt træt ud, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til at alle der ønsker et smuk glød og et friskere udtryk, til tage et smut forbi Alfa Omega Klinikken og selv få sin egen skræddersyede Signaturbehandling.

Book en tid og kom i gang med din egen Signaturbehandling™