Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Skinbooster – hudfornyelse indefra

En Skinbooster-behandling foregår ved, at en særligt formuleret hyaluronsyre injiceres og fordeles i meget små doser under huden, hvor den skaber en langvarig hydrering og fornyelse af huden indefra. Hyaluronsyre er naturligt forekommende i huden, men aftager med alderen, så ved at tilføre hyalyronsyre direkte, kan vi forbedre hudens elasticitet og spændstighed og minimere fine linjer, rynker og ar.

Vi bruger udelukkende Juvéderm™  VOLITE, som er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i VOLITE er krydsbundet, hvilket betyder, at hyaluronmolekylerne bevarer deres kvalitet længere og nedbrydes langsommere.

Kliniske studier viser, at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinboosterbehandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval. Med Juvéderm™  VOLITE kræver det kun én behandling.

Behandlingen er særligt velegnet til ansigt, hænder, hals og décolleté. Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er desuden, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster. Det betyder, at selvom hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke genopbyggende og udglattende på huden.

Normalpris

2.500