Alfa Omega Signaturbehandling™ hår – PRP behandlingsforløb

Med et Signatur™ Hair PRP behandlingsforløb kan dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma reparere kroppens celler og stimulere ny hårvækst. 

Din alder har betydning for at dit hår bliver tyndere, hårets struktur ændres og hårets farve og glans falmer. Både mænd og kvinder oplever at håret forandres og at håret tynder ud. Normalt er det at miste 100-150 hår om dagen og det er også normalt at hårtabet sker især forår og efterår. 

PRIS

14.700 kr. – Din pris 11.500 kr. – Spar 22%

Signatur™ PRP behandlingsforløb

Alfa Omega Signatur™ PRP til hår forløbet består af 3 behandlinger fordelt over 3 måneder. 

Både mænd og kvinder oplever at håret bliver tyndere, strukturen ændres og hårets farve og glans ændres i takt mens vi bliver ældre. Det er helt normalt at miste 100-150 hår om dagen, særligt i forår og efterår. 

Især mænd oplever et markant hårtab med alderen, som kan starte allerede i 20-30 års alderen. Det kan både skyldes arvelighed og hormonel påvirkning. Hårtab hos kvinder kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. Arvelighed og hormonel påvirkning kan ligeledes være årsager. 

Signatur™ PRP behandlingen er en 3 delt procedure: først trækkes en en smule blod svarende til en blodprøve hos lægen. Blodet centrifugeres for at separere blodplader og plasma med vækstfaktorer fra resten af blodet. PRP er blodpladerig væske med vækstfaktorer og det indføres nu i det ønskede, hårfattige område.  

Analyse før PRP behandlingsforløb 

For at sikre, at behandlingen lever op til dine ønsker, indleder vi altid et forløb med en grundig håranalyse. Behandlingen er 100% naturlig og har ikke bivirkninger. Alt der bruges i behandligen kommer fra dig selv.   

Erfarne behandlere 

På Alfa Omega Klinikken har vi stor erfaring med hårbehandlinger. Vi arbejder kun med de allerbedste teknologier, så vi er sikre på, at vi giver den optimale behandling hver gang.   

Drømmer du om:  

  • Sundt, glansfuldt hår 
  • Hår med volumen 
  • Stop af hårtab 

Med Alfa Omega Signatur™ Hair PRP behandlingsforløb, opnår du fordelagtige besparelser på vejen mod dit ønskehår, så book tid til en gratis analyse allerede i dag. 

Alle vores behandlinger udføres af erfarne, certificerede kosmetiske sygeplejersker.