Hollywood Lift® – smukt og naturligt mini-ansigtsløft

Med det unikke mini ansigtsløft, Hollywood Lift, kan vi genskabe en jævn kæbelinje og give et naturligt løft til kinder og hals. Det gør vi ved at fjerne løs, overskydende hud i et mindre indgreb under lokalbedøvelse. Alle Hollywood Lift® udføres af vores erfarne plastik kirurger.

Liftet er minimalt invasivt og involverer ikke ændringer i ansigtsmuskulaturen. Med et Hollywood Lift®  kan vi enkelt og skånsomt foretage et løft, som fremstår naturligt og ikke ændrer mimikken.

PRIS

Fra 23.000 kr.

Hvordan foregår et Hollywood Lift®

Ved en Hollywood lift® behandling strammer vi løs hud på kinder, så furen mellem næse og mund strammes op, løs hud på hals strammes op og hamsterposer fjernes.

Behandlingen foregår ved, at plastikkirurgen reducerer overskydende hud, ved at lægge et fint snit i en linje foran ørerne eller et snit under hagen. Snittet heler og bliver som regel næsten usynligt. Ardannelse vil skjules af hår og naturlige folder i huden i ansigtet.

Søger du et ansigtsløft uden kirurgi, så anbefales vores Deep Slim® ansigtsbehandling.

Hvor kan et mini ansigtsløft hjælpe

De mest typiske aldringstegn opstår der, hvor vævet i ansigtet mister sin elasticitet. Det giver rynker, linjer og slap hud. Der bliver mindre af det naturlige fedt i huden, jo ældre vi bliver, hvilket får kinderne til at synke ind og huden på hagen til at hænge. Alt efter blandt andet gener, livsstil og soldyrkning, sker det fra 45-års alderen og opefter.

Hvem vælger et Hollywood Lift®

Denne type ansigtsløft kan give dig et mere ungdommeligt look tilbage. Mere fast hud, mere markante træk i ansigtet og udglattet hud. Tilsammen giver det dig en yngre profil.

Fordi det kirurgiske lift ikke ændrer ved dine mimiske træk, har vi kunder helt fra USA, som ønsker et resultat, der ser mere naturligt ud. Ikke stramt og overbehandlet.

Grundig forundersøgelse før Hollywood Lift

For nogle er det ikke tilstrækkeligt at reducere overskydende hud uden indgreb i muskulaturen, og derfor starter din behandling altid med en omhyggelig forundersøgelse hos plastikkirurgen, som vil rådgive dig på baggrund af din huds elasticitet, dit behov og din tendens til at danne ar. Vores vigtigste opgave er at sikre, at dine forventninger er afstemt med de resultater, vi kan skabe med et Hollywood Lift®.