Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hollywood Lift® – smukt og naturligt mini-ansigtsløft

Med et Hollywood Lift®  kan vi genskabe en jævn kæbelinje og løfte kinder og hals ved at fjerne løs, overskydende hud i et mindre indgreb i lokalbedøvelse.

Et Hollywood Lift®  er minimalt invasivt og involverer ikke ændringer i ansigtsmuskulaturen. Behandlingen foregår ved, at plastikkirurgen reducerer overskydende hud ved at lægge et fint snit i en linje foran ørene eller under hagen. Snittet heler og bliver som regel næsten usynligt.

Med et Hollywood Lift®  kan vi simpelt og skånsomt foretage et løft, som fremstår naturligt og ikke ændrer mimikken. For nogle er det ikke tilstrækkeligt at reducere overskydende hud uden indgreb i muskulaturen og derfor starter din behandling altid med en omhyggelig forundersøgelse hos plastikkirurgen, som vil rådgive dig på baggrund af din huds elasticitet, dit behov og din tendens til at danne ar. Vores vigtigste opgave er at sikre, at dine forventninger er afstemt med de resultater, vi kan skabe med et Hollywood Lift®.

Normalpris

18.800