Hollywood Lift® – smukt og naturligt mini Ansigtsløft

Med det unikke mini ansigtsløft, Hollywood Lift, kan vi genskabe en jævn kæbelinje og give et naturligt løft til kinder og hals. Det gør vi ved at fjerne løs, overskydende hud i et mindre indgreb under lokalbedøvelse. Alle Hollywood Lift® udføres af vores erfarne plastik kirurger.

Liftet er minimalt invasivt og involverer ikke ændringer i ansigtsmuskulaturen. Med et Hollywood Lift®  kan vi enkelt og skånsomt foretage et løft, som fremstår naturligt og ikke ændrer mimikken.

PRIS

Fra 23.000 kr.

Hvordan foregår et Hollywood Lift®

Ved en Hollywood lift® behandling strammer vi løs hud på kinder, så furen mellem næse og mund strammes op, løs hud på hals strammes op og hamsterposer fjernes.

Behandlingen foregår ved, at plastikkirurgen reducerer overskydende hud, ved at lægge et fint snit i en linje foran ørerne eller et snit under hagen. Snittet heler og bliver som regel næsten usynligt. Ardannelse vil skjules af hår og naturlige folder i huden i ansigtet.

Søger du et ansigtsløft uden kirurgi, så anbefales vores Deep Slim® ansigtsbehandling.

Grundig forundersøgelse før Hollywood Lift

For nogle er det ikke tilstrækkeligt at reducere overskydende hud uden indgreb i muskulaturen, og derfor starter din behandling altid med en omhyggelig forundersøgelse hos plastikkirurgen, som vil rådgive dig på baggrund af din huds elasticitet, dit behov og din tendens til at danne ar. Vores vigtigste opgave er at sikre, at dine forventninger er afstemt med de resultater, vi kan skabe med et Hollywood Lift®.

 

Hvor kan et mini ansigtsløft hjælpe

De mest typiske aldringstegn opstår der, hvor vævet i ansigtet mister sin elasticitet. Det giver rynker, linjer og slap hud. Der bliver mindre af det naturlige fedt i huden, jo ældre vi bliver, hvilket får kinderne til at synke ind og huden på hagen til at hænge. Alt efter blandt andet gener, livsstil og soldyrkning, sker det fra 45-års alderen og opefter.

Hvem vælger et ansigtsløft / Hollywood Lift®

  • Ønsker at reducere synlige tegn på ældning.
  • Vil forbedre og definere deres ansigtskonturer.
  • Søger et yngre udseende.
  • Mere fast og udglattet hud.
  • Ønsker en forøgelse af selvtilliden via æstetiske forbedringer.

Alt om mini ansigtsløft / facelift:

Hvad er et mini ansigtsløft / facelift?

Et ansigtsløft, også kendt som en facelift, er en kosmetisk kirurgisk procedure, der sigter mod at give ansigtet et yngre udseende. Under en facelift strammes løs hud, og underliggende væv og muskler repositioneres. Overskydende hud fjernes typisk, hvilket kan reducere eller fjerne fremtrædende rynker og hudfoldninger. Formålet er at forbedre ansigtets konturer og reducere tegn på ældning.

Hvor lang tid holder et ansigtsløft?

Resultaterne af et ansigtsløft kan vare i mange år, men den nøjagtige tid afhænger af flere faktorer, inklusiv patientens alder, hudtype, og livsstil. Generelt kan effekten af et ansigtsløft forventes at holde mellem 5 til 10 år. Det er vigtigt at bemærke, at mens et ansigtsløft kan reducere tegn på ældning, stopper det ikke den naturlige aldringsproces, og hudens ældning vil fortsætte. God hudpleje og en sund livsstil kan hjælpe med at forlænge resultaterne.

Hvad koster et mini facelift?

Et mini ansigtsløft / facelift koster 23.500 kr. hos Alfa Omega Klinikken. Derudover tilbyder vi også et hageløft med i behandlingen til i alt 27.100 kr. Se vores opdaterede priser i vores prisoversigt.

Leder du efter finansiering? Så har du mulighed for at søge finansiering gennem Resursbank. Læs mere her.

Er et ansigtsløft det rette for mig?

Vi forstår at det kan være svært at beslutte sig for om lige netop denne behandling er den rette for dig. Hos Alfa Omega Klinikken laver vi altid en grundig forundersøgelse, hvor vi sammen taler om dine drømme og forventninger. Herefter finder vi sammen den behandling som kan realisere dine ønsker. Kontakt os endelig hvis du har yderligere spørgsmål til ansigtløftet, vi står altid klar til at give dig den bedste indsigt.

Facebook - Mesoterapi

Mød os – En specialiseret klinik i hjertet af København

Hos Alfa Omega Klinikken kan du forvente kompetente medarbejdere, som brænder for at hjælpe med at forbedre din livskvalitet og selvtillid gennem personlig rådgivning og skræddersyede behandlinger som imødekommer dine drømme.

Læs mere om os her

Er et ansigtløft noget for dig?

Hvis du overvejer et ansigtløft for at opnå et yngre og mere friskt udseende, kan Alfa Omega Klinikken hjælpe dig. Med vores erfarne team af specialister og vores kompetente kirurg Farooq Nasseri, tilbyder vi ansigtsløft som kan imødekomme dine drømme. Kontakt os i dag for en forkonsultation, og lad os guide dig gennem dine muligheder.