Forkonsultation til alle behandlinger ved klinikken samt 48 timers betænkningstid er gældende regler ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed.

PDO trådløft – ansigtsløft uden kniv

Et trådløft er et innovativt alternativ til kirurgi, som både giver øjeblikkelige resultater og samtidig forebygger eller udsætter behovet for et kirurgisk ansigtsløft. Metoden gør det muligt at løfte områder, som har fået for meget tyngde – for eksempel kæbelinje, hals, kindben, kinder, læber, bryn, poser under øjnene eller hele underansigtet.

Behandlingen udføres i lokalbedøvelse og foregår ved, at trådene indføres lige under huden, hvor de danner en form for stillads, som modvirker tyngdekraften. PDO-tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og indstiksstederne heler hurtigt.

Resultatet ses umiddelbart og forbedres de første 2 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder, men de efterlader en langsigtet effekt, idet deres tilstedeværelse i underhuden er med til at stimulere produktion af kollagen og elastin og derfor fortsætter den forebyggende effekt i 12-18 måneder.

PDO-trådene består af polydioxanon, der har været brugt i over tyve år i kirurgien. Trådene er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

Normalpris

6000