PDO trådløft – ansigtsløft uden kniv

Et PDO trådløft er et innovativt alternativ til kirurgi, som både giver øjeblikkelige resultater og samtidig forebygger eller udsætter behovet for et kirurgisk ansigtsløft. Metoden gør det muligt at løfte områder, som har fået for meget tyngde. Det kan for eksempel være kæbelinje, hals, kindben, kinder, læber, bryn, poser under øjnene eller hele underansigtet.

PDO trådløft giver naturlig fylde til dit ansigt med et smukt resultat og er til dig, der ikke ønsker et kirurgisk ansigtsløft.

PRIS

Fra 5.000 kr.

Hvordan foregår en PDO trådløft behandling

Behandlingen udføres i lokalbedøvelse og foregår ved, at trådene indføres lige under huden, hvor de danner en form for stillads, der modvirker tyngdekraften.

PDO-tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og indstiksstederne heler hurtigt.

Behandlingen udføres af vores plastikkirurg.

Resultat af PDO behandling

Resultatet ses umiddelbart og forbedres de første 3 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder, men de efterlader en langsigtet effekt, idet deres tilstedeværelse i underhuden er med til at stimulere produktion af kollagen og elastin og derfor fortsætter den forebyggende effekt i 12-18 måneder.

PDO-trådene består af polydioxanon, der har været brugt i over tyve år i kirurgien. Trådene er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

Fordelene ved PDO trådløft 

Et ansigtsløft med PDO tråde giver dig ansigtets konturer tilbage og løfter huden på dine kinder og din hals.

Slip af med:

  • Slap hud på kinder og hals
  • Løs hud på kæbe (hamsterposer)
  • Rynker om læber
  • Poser under øjnene
  • Løs hud i underansigt

Hvor længe holder en PDO behandling

Da det er et løft uden kirurgi, holder et PDO trådløft 1- 1,5 år. Herefter skal behandlingen evt. gentages. Det er absorberbare tråde, som går i opløsning over tid. Dog virker deres boost af kollagenproduktion i huden længere.

Grundig forundersøgelse før PDO trådløft

Vi gennemfører altid en forundersøgelse inden en behandling. Det gør vi for at sikre, at de ønskede områder kan behandles, hvordan de behandles bedst muligt og for at sikre, at dine ønsker er mulige at opfylde. Du har naturligvis også 1 uges betænkningstid før behandling efter gældende regler.