Skinbooster

Skinbooster

Juvederm VOLITE er en ny og innovativ skinbooster, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød. Dette fillerpræparat indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Juvederm VOLITE er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i VOLITE er krydsbundet, det vil sige, at hyaluronmolekylerne tager lang tid om at blive nedbrudt.

Kliniske studier viser, at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinboosterbehandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval. Juvederm VOLITE kræver kun én behandling!

Juvederm VOLITE er særligt godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

KONTAKT OS

Bestil tid via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores botox behandlinger, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.