ZO Skin Health

Få en smuk og naturligt glød

Hos Alfa Omega arbejder vi med de medicinske hudplejeprodukter fra hudlæge Dr. Zein Obagi. Obagi er certificeret dermatolog og har igennem 35 år udviklet revolutionerende hudplejeløsninger ud fra en filosofi om at skabe og gendanne sund hud. Hans ZO Skin Health-serie er skånsom for huden, men også meget effektiv. Serien er målrettet specifikke hudproblemer som f.eks. pigmentforandringer, arvæv og acne.

ZO SKIN HEALTH – PRODUKTER TIL ET HVERT BEHOV

Hos Alfa Omega bestræber vi os på at afhjælpe alle former for hudproblemer og på den måde gøre det muligt for alle at opnå en sund og smuk hud. Derfor forhandler vi markedets bedste og mest innovative produkter.

ZO Skin Health-serien indeholder en bred vifte af produkter og behandlinger til professionelt brug, men også til daglig brug derhjemme. Kom ind i klinikken og få vejledning om, hvad der passer bedst til dig og din hud.

KONTAKT OS

Bestil tid via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores botox behandlinger, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.