Alfa Omega Signatur™ Behandling

Med Alfa Omega Signatur™ behandling, har vi kombineret de førende teknologier og metoder, som 20 års sundhedsfaglig erfaring med kosmetiske behandlinger har vist, giver den største effekt.

De 3 behandlingsforløb er optimale til dig, der ønsker resultater på flere områder samtidig.

Alfa Omega Klinikkens Signatur™ Behandling

Som skønhedsklinik møder vi din hud, din krop og dit hår, hvor du ønsker en forandring allermest. Typiske ønsker er at se friskere ud, blive strammet op, komme af med genstridige fedtdepoter og at få fylden tilbage i håret.   

Derfor har vi skabt disse 3 Signaturbehandlinger: Hud, Krop og Hår, som hver især indeholder 3 unikke behandlingsforløb, der giver væsentlige og synlige forandringer, netop dér hvor du ønsker det mest.    

Alle teknologier og metoder går igen i vores mange behandlingsmuligheder. Med Alfa Omega Signatur behandlingsforløb, opnår du fordelagtige besparelser og kan få forbedret flere områder på samme tid.  

Lad os præsentere dig for Alfa Omega Signaturbehandling™  

Alfa Omega Signatur™ Behandling Hud:  

På Alfa Omega Klinikken tror vi på, at det smukkeste, mest harmoniske og naturlige ansigt har linjer. Alfa Omega Signatur™ Hud er derfor udviklet med respekt for og et ønske om at beholde det ,der gør lige præcis dit ansigt unikt – nemlig dine ansigtstræk, konturer og balancen i dit udtryk.  

  • Et friskere og sundere udtryk  
  • At opnå bedre hudstruktur med mindre porer og en klarere hudtone  
  • At reducere rynker og linjer 
  • En opstramning af huden  
  • At bevare dine naturlige mimiske ansigtstræk  
  • Et løft gennem arbejde med konturer og minimale justeringer  
  • At ligne dig selv, blot i en friskere og endnu smukkere udgave  

Alfa Omega Signatur™ Petit er behandlingen til dig, der ikke har prøvet kosmetiske behandlinger før. Petit giver din hud glød og spændstighed, uden injektioner.  

Alfa Omega Signatur™ Classique opstrammer, løfter og reducerer rynker med en kombination af injektionsbehandlinger og metoder, der tilfører din hud fugt og vitaminer. En kombination af de bedste filler-metoder, rynkebehandling, peelinger og microneedling med Dermapen 4TM, sikrer de absolut smukkeste resultater.   

Alfa Omega Signatur™ Deluxe er behandlingen til dig, der ønsker rynkereduktion og konturering, uden kirurgi. Det kan være fordi dit ansigt har ændret form med tiden, eller huden er blevet løsere omkring nedre ansigt, kæbelinjen og ved halsen. Vi bruger de bedste produkter og avancerede metoder, herunder PDO-tråde – derudover benytter vi os af rynkebehandling og filler, for at skabe det bedste resultat. Med denne teknik, understøttes væv, som er blevet slapt.  

Læs mere om Alfa Omega Signaturbehandlinger Hud. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Alfa Omega Signatur™ Behandling Krop

De 3 Alfa Omega Signatur Krop behandlinger finder du her: 

Alfa Omega Signatur™ Krop. Som den første klinik i Danmark kan vi præsentere Deep Slim, med fokus på din krop. Deep Slim er en innovativ behandlingsform til body sculpting, der kan forme din krop til en smuk figur. Signatur Deep Slim er baseret på en revolutionerende multifokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller kulde. På den måde undgås skader på fedtvævet, og vi skaber hurtige resultater.   

Deep Slim er smertefri, og giver synlige resultater allerede efter de første behandlinger.    

Alfa Omega Signaturbehandling™ Krop – Small er behandlingen til dig , der har genstridige fedtdepoter og ønsker at starte med 1 område og dig, der kæmper med den sidste lille mavedelle, uanset antallet af mavebøjninger.  

Alfa Omega Signaturbehandling™ Krop – Medium er til dig, der ønsker en større opstramning og formning af din krop. Behandlingen er for dig, som er aktiv, men hvor den ekstra indsats kræves, for at opnå det ønskede resultat.   

Alfa Omega Signaturbehandling™ Krop – Large er til dig, der ønsker behandling af 3 områder eller helkrops-behandling. Behandlingen gør det muligt at opnå fantastiske og hurtige resultater, samtidig med den er smertefri.  

Læs mere om Alfa Omega Signaturbehandling Krop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Alfa Omega Signatur™ Behandling  HÅR  

Sundt hår betyder meget for selvtilliden og selvværdet – både hos mænd og kvinder, selvom årsagen til hårtab kan skyldes forskellige tilstande. Både mænd og kvinder oplever, at håret forandres og at håret tyndes ud. Håret bliver tyndere, strukturen ændres og hårets farve og glans ændres i takt med at vi ældes. Det er helt normalt at miste 100-150 hår om dagen, særligt i forår og efterår.  

Hårbehandlingsforløb

Derfor tilbyder vi Alfa Omega Signatur™ Hår, et specialudviklet hår-behandlingsforløb, hvor man kan vælge imellem vores RepHair® eller PRP behandling. Det ultimative resultat opnås ved et kombinationsforløb af begge behandlinger. Vores dygtige eksperter vil vejlede dig til dit optimale resultat.  

Her får du en kort præsentation af de 3 muligheder – kontakt os endelig, hvis du vil vide mere. Se link længere nede.  

RepHair® er en unik behandling, der stimulerer hårvækst, bremser hårtab og giver et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår. Med denne metode er det muligt at behandle rødder og hovedbund indefra, og opnå resultater, som ikke kan opnås ved hjælp af serum og stimulering udefra. 

RepHair® behandlingen er baseret på ejer, Mitte Skjolds, indgående kendskab til behandling af hårtab og skadet hår.  

PRP hårbehandling 

Særligt mænd oplever et markant hårtab med årene, og det kan allerede starte i 20-30 års alderen. Det kan både skyldes arvelighed men også hormonel påvirkning. Hos kvinder er hårtab ofte ikke bestemt, men kan være forårsaget af blandt andet stress, stylingprodukter, vitaminmangel mm. Derudover kan det ligeledes skyldes arvelighed og hormonel påvirkning.  

PRP behandling reparerer og stimulerer ny hårvækst i kroppens celler ved hjælp af dine egne unikke vækstfaktorer i dit blodplasma.  

Alfa Omega Signaturbehandling™ Hår – Kombinationsforløb   

Ønsker du at opnå det ultimative resultat inden for vores Alfa Omega Signatur™ Hår, skal du vælge et kombinationsforløb. Her opnås den maximale effekt af RepHair® og PRP behandlingen.    

Læs mere om Alfa Omega Signaturbehandling Hår. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Dit ansigt, din krop og dit hår fortjener den bedste kombination af de behandlinger vi tilbyder i klinikken. Derfor baserer vi sammensætningen af dit behandlingsforløb, på en individuel hudanalyse, rådgivning og planlægning.   

Din Alfa Omega Signatur™ Behandling udføres af vores læger og kosmetiske sygeplejersker, som er certificerede og yderst erfarne.  

Signaturbehandlingerne kan naturligvis kombineres, som det passer bedst ind i dine ønsker.  

Læs mere om de enkelte behandlinger og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om Signaturbehandlingerne er noget for dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

DEL DETTE INDLÆG: