Kleresca lysbehandling

BEHANDLING MED BRUG AF UNIK LYSTEKNOLOGI

Kleresca ® er en helt ny teknologi til behandling af acne, ar, rosacea og alderstegn. Behandlingen er baseret på en ny dermatologisk innovation, hvor lysenergi simulerer og aktiverer hudens celler, så de reparerer sig selv. Behandlingen reducerer grove porer, fine linjer og rynker, men reducerer også acne-ar, ardannelse og rosacea samtidig med at behandlingen øger kollagenproduktionen med op til 100% pr. behandling.

Behandlingen er ikke-invasiv og helt smertefri og tager kun 9 minutter. Behandlingen er udviklet til at stimulere hudens egne biologiske processer. Derudover bygger behandlingen på en unik lysteknologi, som er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Kleresca® forbedrer og forynger din hudstruktur og kvalitet med et synligt resultat allerede efter første behandling. Desuden har behandlingen en god sikkerhedsprofil.

Før og efter behandling

Før og efter behandling

SE VIDEOEN OM KLERESCA

Vil du vide mere om, hvad Kleresca ® kan hjælpe med, hvordan behandlingen med Kleresca ® foregår, eller hvad du kan forvente af behandlingen? Så se denne video.

KONTAKT OS

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.